Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Soulritual
Welkom

Welkom op de website van Soulritual. Soulritual biedt sjamanistische consulten en sjamanistische opleidingen.

Bezoek ook de pagina op Facebook

Kort nieuws: De data van de nieuwe opleidingen 2015 online!

De informatie over de basisopleiding sjamanisme, themadagen en gevorderdentraject:

Nieuw! Soulpath

In de sjamanistische levensvisie is alles bezield en alles verbonden. Ik bied je een sjamanistische manier aan om je eigen pad duidelijker te zien. Om je eigen richting te bepalen, je keuzes zichtbaar te krijgen, je weg te verkennen en je ziel te (h)erkennen. Welke wegen zijn passend en goed voor jou, waar wil je heen en welke mogelijkheden zijn er? Wil je meer inzicht in je werk, relatie, je spirituele pad? Meer informatie

 
Sjamanentrommels

Ik maak trommels. Enkelzijdig bespannen trommels, soms ook ‘sjamanentrommels’ genoemd, of framedrums. Ik maak ze omdat ik een sjamanistische levensstijl leef, en geïnteresseerd ben in ritme, bezieling, creativiteit en energie. Een trommel bestaat uit een houten frame, een huid en eventueel een trommelstok.

Lees meer...
 
De Zielenfoto

We hebben een ziel en een persoonlijkheid. De persoonlijkheid is meestal goed te herkennen op de foto’s die we van onszelf laten maken. De ziel is echter wat moeilijker te zien: ze is soms een tikje verlegen. Ik probeer zowel ziel als persoonlijkheid te lokken in de foto’s die ik maak. Zie voor meer informatie de Zielenfoto pagina.

 
Jaaropleiding en gevorderdenopleiding

In februari 2015 begint de sjamanistische jaaropleiding weer. Deze zal gegeven worden in centrum de Roos te Amsterdam. De opleiding bestaat uit tien dagen, verspreid over het jaar. De gevorderdenopleiding begint ook weer in februari 2015. Zie hiervoorde agenda.

 
Zielenzorg

De zielenzorg modules zijn op aanvraag beschikbaar. Zie voor details de pagina's van Zielenzorg.

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd