Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Soulritual
Welkom

Welkom op de website van Soulritual. Soulritual biedt sjamanistische consulten en sjamanistische opleidingen. 

Kort nieuws:  De data van de nieuwe opleidingen 2015 komen binnenkort online! 

Kijk in de agenda voor de nieuwe themadag in september 2014: the shaman's oracle. 

De informatie over de basisopleiding sjamanisme en gevorderdentraject- zie agenda!

 

 Nephilim, kind van de wegen, deel 1

nephithumbIn een ver verleden leidden vrouwen de rituelen en ceremonieën in de grotten en tempels van onder meer het Oude Europa. Het ritme van hun drum hielp hen als sjamanen en priesteressen de trancestraat te bereiken. Tot de val van het Romeinse Rijk bleef het drummen een krachtig middel voor versterking van de gemeenschapsband en voor individuele transformatie. Voor de boekbeschrijving klik hier. 

Lees meer...
 
Sjamanentrommels

Ik maak trommels. Enkelzijdig bespannen trommels, soms ook ‘sjamanentrommels’ genoemd, of framedrums. Ik maak ze omdat ik een sjamanistische levensstijl leef, en geïnteresseerd ben in ritme, bezieling, creativiteit en energie. Een trommel bestaat uit een houten frame, een huid en eventueel een trommelstok.

Lees meer...
 
Zielenzorg

De zielenzorg modules zijn op aanvraag beschikbaar. Zie voor details de pagina's van Zielenzorg.

 
De Zielenfoto

We hebben een ziel en een persoonlijkheid. De persoonlijkheid is meestal goed te herkennen op de foto’s die we van onszelf laten maken. De ziel is echter wat moeilijker te zien: ze is soms een tikje verlegen. Ik probeer zowel ziel als persoonlijkheid te lokken in de foto’s die ik maak. Zie voor meer informatie de Zielenfoto pagina.

 
Jaaropleiding en gevorderdenopleiding

In februari 2013 begint de sjamanistische jaaropleiding weer. Deze zal gegeven worden in centrum de Roos te Amsterdam. De opleiding bestaat uit tien dagen, verspreid over het jaar. De unieke gevorderdenopleiding begint ook weer in februari 2013. Deze opleiding bestaat uit tien dagen, verspreid over het jaar. Zie hiervoor de agenda.

 

Linda houdt elke dinsdagmorgen van 11 tot 12 een sjamanistisch vragenuurtje en als soulcoach beantwoordt ze elke woensdag van 11 tot 12 vragen over ziel en bezieling. Daarnaast het woord van de dag, de krachtdiertweet en natuurlijk de Twitterboom.

By iWeb Design