Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Agenda
10 april 2016 - Het levenswiel en het dodenwiel

Themadag: Levenswiel en het dodenwiel

Het levenswiel of jaarwiel is een belangrijk spiritueel raster in verschillende culturen. Alle levensvormen hebben hun eigen plek op het wiel, alsmede alle acties en levensfases. De vier windrichtingen, de seizoenen en de bijbehorende rituelen begeleiden ons door het wiel, en de vier tussenrichtingen geven de belangrijke overgangsmomenten in het leven aan. Ook de goden en godinnen geven vorm aan de energievelden die we tegenkomen.

En naast het levenswiel is er het dodenwiel, dat ik in de loop der jaren ontwikkelde op aanwijzingen van de god/innen en krachten waarmee ik werk. Want het leven stopt niet bij de dood en het wiel draait verder.

Lees meer...
 
Februari 2016 - Gevorderdenopleiding: Vrouw/man van de wegen

In februari 2016 start de nieuwe gevorderdenopleiding. Vanwege de grote belangstelling is het raadzaam om bijtijds in te schrijven!

De opleiding word gegeven in centrum de Roos, te Amsterdam.

Voorloper: Vrouw/man van de wegen

Ik kom naar uw huis, Voorouders. Uw nazaat is hier.

De gevorderdenopleiding gaat over landschapsmagie. Over oeroude Europese orakelmethoden, over de energie van het landschap, over het contact met bomen, planten en dieren. Deze unieke opleiding leert je over Noordwest-Europese voorouderlijke manieren om in contact te staan met je omgeving. Over krachtplaatsen, dodenwegen, kruispunten, krachtgevende en zuigende plekken en hoe ermee om te gaan.

Lees meer...
 
Februari 2016 - Sjamanistische Jaaropleiding - Amsterdam

 

Sjamanistische basisopleiding 2016, nieuwe data, inschrijven al mogelijk!

28 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei, 5 juni, 26 juni, 11 september, 2 oktober, 6 november, 11 december.

 

De sjamanistische jaaropleiding is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit het sjamanisme. De opleiding richt zich voornamelijk op Noordwest-Europese vormen en hoe je sjamanisme kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, trancewerk en sjamanistisch opstellingenwerk. Zowel theorie en praktijk komen aan bod. De jaargang bestaat uit negen volle dagen (inclusief 1 excursiedag), verspreid over het jaar, en een halve dag ter afsluiting. Er kunnen persoonlijke huiswerkopdrachten gegeven worden aan hen die dat wensen. Daarnaast komt er een besloten Facebookgroep waarin cursisten ervaringen en informatie kunnen uitwisselen met elkaar en met de docente. Na afronding krijgen de cursisten een certificaat van deelname.

Lees meer...
 


12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd