Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Agenda
februari 2015 - Gevorderdenopleiding: Vrouw/man van de wegen

In februari 2015 start ik een nieuwe cyclus. Deze zal uit vijf of zes dagen bestaan. Vanwege de grote belangstelling is het raadzaam om bijtijds in te schrijven! Binnenkort meer over de data!

De opleiding zal gegeven worden in centrum de Roos, te Amsterdam.

Voorloper: Vrouw/man van de wegen

Ik kom naar uw huis, Voorouders. Uw nazaat is hier.

De gevorderdenopleiding gaat over landschapsmagie. Over oeroude Europese orakelmethoden, over de energie van het landschap, over het contact met bomen, planten en dieren. Deze unieke opleiding leert je over Noordwest-Europese voorouderlijke manieren om in contact te staan met je omgeving. Over krachtplaatsen, dodenwegen, kruispunten, krachtgevende en zuigende plekken en hoe ermee om te gaan.

Lees meer...
 
februari 2015 - Sjamanistische Jaaropleiding - Amsterdam

Sjamanistische opleiding 2015, Centrum de Roos

 

Binnenkort de data voor 2015~!

De sjamanistische jaaropleiding is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit het sjamanisme. De opleiding richt zich voornamelijk op Noordwest-Europese vormen en hoe je sjamanisme kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, trancewerk en sjamanistisch opstellingenwerk. Zowel theorie en praktijk komen aan bod. De jaargang bestaat uit negen volle dagen (inclusief 1 excursiedag), verspreid over het jaar, en een halve dag ter afsluiting. Er kunnen persoonlijke huiswerkopdrachten gegeven worden aan hen die dat wensen. Daarnaast komt er een besloten Facebookgroep waarin cursisten ervaringen en informatie kunnen uitwisselen met elkaar en met de docente. Na afronding krijgen de cursisten een certificaat van deelname.

Lees meer...
 
Themadagen

The Shaman's oracle, 14 September 2014

Orakelen is een van de manieren om inzicht te krijgen in het lot. Via tekens en symboliek in de omgeving of met behulp van voorwerpen kun je meer zicht krijgen op toekomstige gebeurtenissen. Er zijn wereldwijd verschillende divinatiemethoden, denk bijvoorbeeld aan de I tjing en de tarot, de Afrikaanse werpbotjes en de runen. Traditionele sjamanen hebben methoden ter beschikking om boodschappen te vinden en te interpreteren. Ook in aanverwante richtingen zoals in het Noordse seidr zijn er verschillende rituelen bekend waarmee je toegang kunt krijgen in je eigen levensweb of die van een vraagsteller. Op deze themadag leer je verschillende manieren om te orakelen- via trance, via de natuur en met behulp van voorwerpen.

Wanneer: zondag 14 september 2014

Waar: Centrum de Roos, Amsterdam

Tijd: van 09.45 tot 17.00

Prijs: 85 Euro (inclusief vegetarische lunch, thee, koffie, lekkers en natuurlijk de BTW)

Opgave en informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of tel nr: 06-48757013- 020-772437

 

Themadag ritueel landschap 1 juni:

Het landschap is al een levend altaar. Via de grond onder je voeten kun je meer leren over je wortels, je helpers en je gidsen, en vooral over jezelf en het land waarop je woont. Sjamanisme is verbonden met het land, met de voorouders en hun kennis, met de oerrituelen die nog wonen in de klei, in het zand, in de bossen en in de polder. Deze themadag staat geheel in het teken van landschapsmagie en leert je over oeroude en nieuwe Laaglandse rituelen die je direct in je eigen omgeving kunt toepassen.

Wanneer: zondag 1 juni

waar: centrum de Roos

hoelaat: van 9.45 tot 17.00

prijs: 79 euro (inclusief vegetarische lunch, thee, koffie, lekkers en natuurlijk de BTW)

Opgave en informatie: zie boven.

 


Linda houdt elke dinsdagmorgen van 11 tot 12 een sjamanistisch vragenuurtje en als soulcoach beantwoordt ze elke woensdag van 11 tot 12 vragen over ziel en bezieling. Daarnaast het woord van de dag, de krachtdiertweet en natuurlijk de Twitterboom.

By iWeb Design