Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Agenda
Masterclasses 2020

Masterclasses voor hen die dieper dan diep willen in 2019/2020 (in 2020: 90 euro per dag, inc lekkers/thee/koffie)

  • 2020:  25 oktober (onder voorbehoud, want corona!)
 
Het levenswiel en het dodenwiel

Het levenswiel of jaarwiel is een belangrijk spiritueel raster in verschillende culturen. Alle levensvormen hebben hun eigen plek op het wiel, alsmede alle acties en levensfases. De vier windrichtingen, de seizoenen en de bijbehorende rituelen begeleiden ons door het wiel, en de vier tussenrichtingen geven de belangrijke overgangsmomenten in het leven aan. Ook de goden en godinnen geven vorm aan de energievelden die we tegenkomen.

En naast het levenswiel is er het dodenwiel, dat ik in de loop der jaren ontwikkelde op aanwijzingen van de god/innen en krachten waarmee ik werk. Want het leven stopt niet bij de dood en het wiel draait verder.

Lees meer...
 
Gevorderdenopleiding

In januari 2022 start de nieuwe gevorderdenopleiding!

(struikel niet over het woord 'gevorderden', het gaat om mensen met basiservaring met trance en spirituele vaardigheden)

Het gevorderdentraject is een serie van 6 dagen, 5 dagen in centrum de Roos en 1 buitendag. Deze opleiding is geschikt voor mensen die al kennis gemaakt hebben met de grondbeginselen van sjamanisme en zich verder willen ontwikkelen. Je weet van trance, over je helpers en krachtdieren en je bent klaar voor volgende stappen. In deze opleiding veel ritueel werk rond de Laaglandse goden en godinnen, het levenswiel en de bijbehorende krachtvelden, oeroude seidrrituelen (seidr is de Noordwest-Europese variant van sjamanisme) en er is veel ruimte voor persoonlijk werk. Er is een besloten facebookgroep waarin theorie, kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld.

Locatie: centrum de Roos te Amsterdam

Prijs: 620 euro, inc Koffie, thee en lekkers en de BTW. Lunch is op eigen kosten verkrijgbaar in de Roos, of zelf meenemen (ivm corona is er geen gezamenlijke lunch mogelijk)

Data: 16-01,27-02, 27-03, 24-04, 22-05, 12-6 (buitendag)

Je wilt werken met de energie van de Laaglanden, met de Germaanse goden en godinnen van hier, van het land waarin je woont, kennis maken met of een diepere band opbouwen, maar hoe doe je dat? Hoe maak je de connectie, hoe versterk je de band, welke rituelen kun je doen en welke rituelen werden er ooit hier uitgevoerd? Hoe kun je samenwerken met de energie van bijvoorbeeld de Reuzen, de Huldr, of de Trollen? Elke dag werken we met andere energievelden: goden, godinnen en stammen en landenergie, afhankelijk van de energie van de maand. Niet elke god/godin/stam/landgeest komt aan bod, we werken wel met verschillende energievelden.

Vanwege de grote belangstelling is het raadzaam om bijtijds in te schrijven!

Lees meer...
 
Sjamanistische Jaaropleiding - Amsterdam

 

Sjamanistische basisopleiding 2022 data:

23-01, 13-02, 13-03, 10-04, 08-05, 19- 6 (buitendag)

 De sjamanistische basisopleiding is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit het sjamanisme. De opleiding richt zich voornamelijk op Noordwest-Europese vormen en hoe je sjamanisme kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, trancewerk en sjamanistisch opstellingenwerk. Zowel theorie en praktijk komen aan bod. De jaargang bestaat uit 6 dagen (inclusief 1 excursiedag). Er kunnen persoonlijke huiswerkopdrachten gegeven worden aan hen die dat wensen. Daarnaast komt er een besloten Facebookgroep waarin cursisten ervaringen en informatie kunnen uitwisselen met elkaar en met de docente en co-docente Digna.

Lees meer...
 


12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd