Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Agenda
Februari 2015 - Back to soul

Gevorderdenopleiding sjamanisme: Back to soul

Een opleiding van zes dagen, verspreid over het jaar. Ziel is het kernwoord in deze sjamanistische gevorderdenopleiding, die geschikt is voor mensen die de diepte van sjamanistisch werk willen inzetten in hun professie en/of hun persoonlijke leven. De ziel is voor velen een haast ongrijpbaar begrip. Het wordt meestal gezien als het onsterfelijke spirituele deel van de mens, en ons aardse lichaam is de drager, de tempel waarin de ziel tijdelijk woont. Het woord ‘ziel’ komt van het woord ‘salida’ (woonplaats, onderkomen, zaal) en van het Oudgothische ‘saiwala’, dat binnenzee of meer betekent, een afgesloten hoeveelheid stilstaand water, en de van de zee afstammende, de zee toebehorende.

Lees meer...
 
Februari 2016 - Gevorderdenopleiding: Vrouw/man van de wegen

In februari 2016 start de nieuwe gevorderdenopleiding. Vanwege de grote belangstelling is het raadzaam om bijtijds in te schrijven!

De opleiding word gegeven in centrum de Roos, te Amsterdam.

Voorloper: Vrouw/man van de wegen

Ik kom naar uw huis, Voorouders. Uw nazaat is hier.

De gevorderdenopleiding gaat over landschapsmagie. Over oeroude Europese orakelmethoden, over de energie van het landschap, over het contact met bomen, planten en dieren. Deze unieke opleiding leert je over Noordwest-Europese voorouderlijke manieren om in contact te staan met je omgeving. Over krachtplaatsen, dodenwegen, kruispunten, krachtgevende en zuigende plekken en hoe ermee om te gaan.

Lees meer...
 
Februari 2016 - Sjamanistische Jaaropleiding - Amsterdam

 

Sjamanistische basisopleiding 2016, nieuwe data, inschrijven al mogelijk!

28 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei, 5 juni, 26 juni, 11 september, 2 oktober, 6 november, 11 december.

 

De sjamanistische jaaropleiding is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit het sjamanisme. De opleiding richt zich voornamelijk op Noordwest-Europese vormen en hoe je sjamanisme kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, trancewerk en sjamanistisch opstellingenwerk. Zowel theorie en praktijk komen aan bod. De jaargang bestaat uit negen volle dagen (inclusief 1 excursiedag), verspreid over het jaar, en een halve dag ter afsluiting. Er kunnen persoonlijke huiswerkopdrachten gegeven worden aan hen die dat wensen. Daarnaast komt er een besloten Facebookgroep waarin cursisten ervaringen en informatie kunnen uitwisselen met elkaar en met de docente. Na afronding krijgen de cursisten een certificaat van deelname.

Lees meer...
 


9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd