Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Agenda
Masterclasses 2019
There are no translations available.

Masterclasses voor hen die dieper dan diep willen in 2019  (80 euro per dag, inc lekkers/thee/koffie)

  • 12 mei, (Lot, wyrd, disir, de volgster, seidrsoul)
  • 2 juni: shaman's soul, shaman's language (ja, ook soulretrieval maar daarnaast meer)
  • 13 oktober: Seidr
  • 10 november: praktisch en zielenwerk met de stamrunen, futharkrunen, IJslandse runen, taal en symboliek.
 
Het levenswiel en het dodenwiel
There are no translations available.

Het levenswiel of jaarwiel is een belangrijk spiritueel raster in verschillende culturen. Alle levensvormen hebben hun eigen plek op het wiel, alsmede alle acties en levensfases. De vier windrichtingen, de seizoenen en de bijbehorende rituelen begeleiden ons door het wiel, en de vier tussenrichtingen geven de belangrijke overgangsmomenten in het leven aan. Ook de goden en godinnen geven vorm aan de energievelden die we tegenkomen.

En naast het levenswiel is er het dodenwiel, dat ik in de loop der jaren ontwikkelde op aanwijzingen van de god/innen en krachten waarmee ik werk. Want het leven stopt niet bij de dood en het wiel draait verder.

Read more...
 
Gevorderdenopleiding
There are no translations available.

In februari 2019 start de nieuwe gevorderdenopleiding: 'Goden, godinnen en stammen'

(struikel niet over het woord, het gaat om mensen met basiservaring met trance en spiri vaardigheden)

Nieuwe data bekend voor 2019: 5 dagen. Goden, godinnen en stammen (van de Lage landen!)

24 februari 24

24 maart

7 April

26 mei

30 juni


Vanwege de grote belangstelling is het raadzaam om bijtijds in te schrijven!

Je wilt werken met de energie van de Germaanse goden en godinnen van hier, van het land waarin je woont, kennis maken met of een diepere band opbouwen met een of meerdere van hen, maar hoe doe je dat? Hoe maak je de connectie, hoe versterk je de band, welke rituelen kun je doen en welke rituelen werden voor hen uitgevoerd? Hoe kun je samenwerken met de energie van bijvoorbeeld de Reuzen, de Huldr, of de Trollen? De opleiding 'Goden, godinnen en stammen' zal uit vijf dagen bestaan. Elke dag werken we met andere goden, godinnen en stammen, afhankelijk van de energie van de maand. We werken met oude en nieuwe rituelen. Niet elke god/godin/stam komt aan bod, we werken wel met verschillende energievelden. Daarnaast komen de stamrunen aan bod, zoals beschreven in mijn laatste boek 'Nevelvrouw'

 

Read more...
 
Sjamanistische Jaaropleiding - Amsterdam
There are no translations available.

 

Sjamanistische basisopleiding 2019 data:

20 Januari, 17 februari, 17 maart, 14 april, 19 mei, 16 juni, 23 juni (buiten) 8 september, 6 oktober, 3 novemberDe sjamanistische jaaropleiding is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit het sjamanisme. De opleiding richt zich voornamelijk op Noordwest-Europese vormen en hoe je sjamanisme kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, trancewerk en sjamanistisch opstellingenwerk. Zowel theorie en praktijk komen aan bod. De jaargang bestaat uit 10 dagen (inclusief 1 excursiedag), verspreid over het jaar. Er kunnen persoonlijke huiswerkopdrachten gegeven worden aan hen die dat wensen. Daarnaast komt er een besloten Facebookgroep waarin cursisten ervaringen en informatie kunnen uitwisselen met elkaar en met de docente en co-docente Digna.

Read more...
 


12736990_10153257303091875_96397074_o

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd