Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Blog

 Nephilim, kind van de wegen, deel 1

nephithumbIn een ver verleden leidden vrouwen de rituelen en ceremonieën in de grotten en tempels van onder meer het Oude Europa. Het ritme van hun drum hielp hen als sjamanen en priesteressen de trancestraat te bereiken. Tot de val van het Romeinse Rijk bleef het drummen een krachtig middel voor versterking van de gemeenschapsband en voor individuele transformatie. Voor de boekbeschrijving klik hier. 

Lees meer...
 
Sjamaniste Linda Wormhoudt: iedereen verdient een menswaardig afscheid

Als vierjarige maakte ze voor het eerst kennis met de dood en dat heeft haar diep geraakt. Het sjamanisme heeft haar angst en verdriet niet weggenomen, maar maakt het haar wel mogelijk om het te dragen en enigszins te begrijpen.

Lees meer...
 
Orde en chaos

Orde moet er zijn. Patronen en regels, afgebakende, begrensde ruimten, in de zichtbare materie maar ook en vooral in ons hoofd. Orde, zodat we ons veilig voelen. Een gefantaseerde veiligheid, want chaos loert om de hoek en grijpt elke gelegenheid aan om ons te pakken. Maar is dat zo erg?

Lees meer...
 
Contact met je ziel.

Voor veel mensen is het begrip ‘ziel’ een abstract gegeven. We spreken over bezieldheid, over leven met hart en ziel, over ziel en zaligheid. Soms lopen we met de ziel onder de arm of voelen ons een verloren ziel. Maar wat is nu precies de zie, wat is haar (?) functie en hoe kunnen we er contact mee maken?

Lees meer...
 
Zielscontact

Als men zou kunnen bewijzen dat alles bezield is, zouden we dan anders omgaan met de wezens die samen met ons de aarde delen? Als we ziel en persoonlijkheid als twee onafhankelijke krachten zouden zien, zouden we dan onze onderlinge communicatie aanpassen?

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Linda houdt elke dinsdagmorgen van 11 tot 12 een sjamanistisch vragenuurtje en als soulcoach beantwoordt ze elke woensdag van 11 tot 12 vragen over ziel en bezieling. Daarnaast het woord van de dag, de krachtdiertweet en natuurlijk de Twitterboom.

By iWeb Design