Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Themadagen

The Shaman's oracle, 14 September 2014

Orakelen is een van de manieren om inzicht te krijgen in het lot. Via tekens en symboliek in de omgeving of met behulp van voorwerpen kun je meer zicht krijgen op toekomstige gebeurtenissen. Er zijn wereldwijd verschillende divinatiemethoden, denk bijvoorbeeld aan de I tjing en de tarot, de Afrikaanse werpbotjes en de runen. Traditionele sjamanen hebben methoden ter beschikking om boodschappen te vinden en te interpreteren. Ook in aanverwante richtingen zoals in het Noordse seidr zijn er verschillende rituelen bekend waarmee je toegang kunt krijgen in je eigen levensweb of die van een vraagsteller. Op deze themadag leer je verschillende manieren om te orakelen- via trance, via de natuur en met behulp van voorwerpen.

Wanneer: zondag 14 september 2014

Waar: Centrum de Roos, Amsterdam

Tijd: van 09.45 tot 17.00

Prijs: 85 Euro (inclusief vegetarische lunch, thee, koffie, lekkers en natuurlijk de BTW)

Opgave en informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of tel nr: 06-48757013- 020-772437

 

Themadag ritueel landschap 1 juni:

Het landschap is al een levend altaar. Via de grond onder je voeten kun je meer leren over je wortels, je helpers en je gidsen, en vooral over jezelf en het land waarop je woont. Sjamanisme is verbonden met het land, met de voorouders en hun kennis, met de oerrituelen die nog wonen in de klei, in het zand, in de bossen en in de polder. Deze themadag staat geheel in het teken van landschapsmagie en leert je over oeroude en nieuwe Laaglandse rituelen die je direct in je eigen omgeving kunt toepassen.

Wanneer: zondag 1 juni

waar: centrum de Roos

hoelaat: van 9.45 tot 17.00

prijs: 79 euro (inclusief vegetarische lunch, thee, koffie, lekkers en natuurlijk de BTW)

Opgave en informatie: zie boven.

 

9200000015016081

<n-beschermheer-t

nephithumb

av-thumb

wp0_wp1d8042fd

cover ademtocht

wp0_wp1df422fd