Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Themadagen

Zondag 27 april 2014: Themadag soulretrieval

Soulretrieval: In vele sjamanistische culturen gaat men ervan uit dat erdoor shock of trauma een stuk van je ziel kan verdwijnen. Dat stukje ziel verdwijnt naar een van de andere werelden. Als zoiets gebeurt, is het de taak van de sjamaan om de ziel op te sporen en terug te halen, zodat de persoon weer heel kan worden. Soul retrieval (het terughalen van de ziel) is een van de meest bekende sjamanistische technieken om de individuele levenskracht te helen en te versterken. Op deze themadag wordt gewerkt met authentieke maar ook nieuwe manieren om zielsverlies op te sporen en de ziel te helen.

Wanneer: zondag 27 april 2014

Waar: Centrum de Roos, Amsterdam

Tijd: van 09.45 tot 17.00

Prijs: 80 Euro (inclusief vegetarische lunch, thee, koffie, lekkers)

Opgave en informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of tel nr: 06-48757013- 020-772437

Informatie over de andere themadagen volgt! U kunt zich inschrijven voor de hele serie of voor een of meer losse dagen.

 

Deze dag zit vol... maar er komen nog meer themadagen!

 

Themadag ritueel landschap 1 juni:

Het landschap is al een levend altaar. Via de grond onder je voeten kun je meer leren over je wortels, je helpers en je gidsen, en vooral over jezelf en het land waarop je woont. Sjamanisme is verbonden met het land, met de voorouders en hun kennis, met de oerrituelen die nog wonen in de klei, in het zand, in de bossen en in de polder. Deze themadag staat geheel in het teken van landschapsmagie en leert je over oeroude en nieuwe Laaglandse rituelen die je direct in je eigen omgeving kunt toepassen.

Wanneer: zondag 1 juni

waar: centrum de Roos

hoelaat: van 9.45 tot 17.00

prijs: 79 euro (inclusief vegetarische lunch, thee, koffie, lekkers en natuurlijk de BTW)

Opgave en informatie: zie boven.

 

Linda houdt elke dinsdagmorgen van 11 tot 12 een sjamanistisch vragenuurtje en als soulcoach beantwoordt ze elke woensdag van 11 tot 12 vragen over ziel en bezieling. Daarnaast het woord van de dag, de krachtdiertweet en natuurlijk de Twitterboom.

By iWeb Design